Водещият на "Стани богат" разказва историята на Валя Маринова и се обърща към всички хора с призив да помогнат на две момчета, близнаци, да спасят майка си. Ето какво пише той в личния си профил във Фейсбук

"Какъв прекрасен ден е днес за да пратим блага вест на някого? А хем да пратим, хем и да помогнем? Какво ще кажете за това?

Маратон по раждане на бебета в 'Шейново'

Валя Маринова е на 49 години, майка на две прекрасни момчета. Близнаците Християн и Тихомир, които са по на 29 години. Тези момчета водят битка за живота на майка си. Те ме потърсиха и ме намериха чрез общи приятели. Търсят всякакви начини да спасят майчицата си. 

Валя има общо 3 автоимунни заболявания. Най-коварното от тях е Множествената склероза. Въпреки лечението и огромните дози кортикостероиди болестта прогресира. До преди 5 години Валя е била енергична и позитивна. Сега върви надолу и без придружител не излиза навън и всеки ден губи битката за елементарните човешки дейности.

Във Варна предлагат 1000 лева помощ при раждане на дете на висшисти

Валя е от Бяла Слатина, живее в софийския квартал Бенковски. Тя и близнаците имат вашата подкрепа за трансплантация на стволови клетки в чужбина. Необходими са 100 000 лева. 

Мисля, не, сигурен съм, че отново можем да се покажем Хора и да помогнем. 

Банка: Уникредит булбанк

  • Титуляр на сметка: Валентина Маринова
  • IBAN: BG87UNCR70001525651558
  • REVOLUT:  https://revolut.me/valentnndj
  • REVOLUT: @valentnndj
  • PayPal: paypal.me/valentnndj

И си знаете нали: Не е важно да давате хиляди, а да сме хиляди!

Едно дете чака с цялото си сърце да му бъде помогнато

Аз вече дадох, вие сте на ход!
Пратете блага вест на Валя и нейните близнаци!

Вижте колко са готини на тази снимка от днес, а Валя е красива и без коса! Да ѝ помогнем обаче да си я върне! Всяка жена заслужава да е с коса!"