Здравейте!

Това е нашият син Габриел. Едно прекрасно дете, на което живота му даде тежък товар да се бори от съвсем малък. От две-годишен забелязахме, че Габи не е като другите деца. Не говореше все още и изведнъж отказа всякаква комуникация с други хора. Стана раздразнителен, затворен в себе си и не ни обръщаше внимание. Не ни гледаше дори в очите. Отказваше да ходим по площадки и да си комуникира с други деца.

Във Варна предлагат 1000 лева помощ при раждане на дете на висшисти

И така започна нашето ходене по мъките. Тръгнахме по специалисти, които ни казаха, че най-вероятно става въпрос за изоставане в развитието му или по-точно детски аутизъм.

Специалисти също така го поставиха на строга диета, поради пропускливи черва, непоносимост към глутен и млечен протеин и натрупване на тежки метали в организма му. Заради тези неща той се налага да пие и добавки, които ни костват големи суми всеки месец.

Габи няма инстинкт за самосъхранение и не може да се обслужва сам. При него има също така и хиперактивност, която го превъзбужда и го кара да щипе околните и да не стои мирен. От тогава до сега има малък напредък, след скъпи терапии, които са повлияли за по-спокойното му държание. Вече на 5 години Габи все още не може да говори. Не може да каже какво му се хапва или къде го боли.

Не можем да чуем и най- скъпите думи като мамо, тате, бабо или дядо. Не можем и да се наслаждаваме на моменти, в които играе или прегръща малкото си братче. В търсене на решение на проблема на Габи, разбрахме за болница в Нови Сад, Сърбия, където с голяма успеваемост правят вливки на стволови клетки. Свързахме се с болницата и кандидатствахме. И сега Габи е одобрен за 3 вливки на стволови клетки.

Кейт Мидълтън сподели, че е болна от рак

Цената, която е нужна за тези вливки, като първоначална оферта е 42 000 лв. За нещастие сумата е непосилна за нашето семейство, а искаме с цялото си сърце да му помогнем, колкото е възможно по-бързо! И тук е моментът, в който молим за вашата помощ! Не веднъж сме отваряли сърцата си за болни деца или деца в нужда. Нека го направим отново! Едно дете чака с цялото си сърце да му бъде помогнато! А ние - неговото семейство, вярваме, че има добри и състрадателни хора, които ще помогнат!

enlightened Можете да подкрепите Габбриел >>> ТУК