Здравейте, мили хора!

Това е Дани - млада майка.

Ники Кънчев: Тези момчета търсят всякакви начини да спасят майчицата си

Жена, изпълнена с безкрайна жажда за живот. Но както е ясно на всички ни - никой не е застрахован и в момента тя се бори с най - коварния вредител за човека.

Преди една година, Дани рееше косите си на мотор, наслаждавайки се на природата, вдишвайки свободата, а спорта беше в кръвта ѝ, сега по вените ѝ тече химия или както ние искаме да го наричаме НАДЕЖДА. Надежда, че тя ще бъде вкъщи, ще бъде до двете си прекрасни деца, до любящия си съпруг, до най-близките си и приятелите си, а не в поредната бяла стая, вързана за НАДЕЖДАТА.

Дни след посрещане на 2023 г., докато повечето от нас още празнуваха Новата Година, Дани вече лежеше в операционната за първата манипулация, знаейки, че ТРЯБВА да направи всичко, за да посреща още много Нови Години, в името на децата си, на семейството и младостта си. 

Наложи се да отстранят матката, за щастие тя вече беше сбъднала тази си мечта - да има дечица, които в този момент са най- голямата сила на Дани.

Осем месеца на лечение, химиотерапия, лъчетерапия без нито един момент, в който тя да свали усмивката от лицето си, ни съобщи най-дългоочакваната новина - "Няма го". Щастието ни беше огромно, но кратко, месец по късно "той" се беше върнал, този път по лимфната система.

Едно дете чака с цялото си сърце да му бъде помогнат

Сагата започна отново, но този път с много усложнения. Бъбреците започнаха да се запушват от съсирване на кръвта и се наложи месеци наред, тя да живее с дренаж, поради което химиотерапията се отлагаше и отлагаше. Последна надежда беше да опита с "гладолечение", но за съжаление, то не помогна, а ракът напористо се разпростанява към черния дроб.

Следват още терапии, още лечение, още безсънни нощи за Дани, в които тя сигурно ще бъде уморена и ще чувства безсилие, НО тук идва нашият ред да покажем на Дани, че няма невъзможни неща.

Маратон по раждане на бебета в 'Шейново'

Молбата ми към вас е да не я оставяме. Тя има нужда от всички нас. Има нужда от морална, психическа и финансова подкрепа.
Предстои лечение в "Лив Хоспитал" в Истанбул за нейната първа манипулация, изследвания и химотерапия, но това е едва началото и борбата продължава. Много сме!

Всеки с малко от себе си би бил полезен и ще успеем да ѝ помогнем в този труден за нея момент. Нека да ѝ покажем колко сме силни, когато сме заедно.

Нека да бъдем единни в това едно "дете" на двадесет и седем години да бъде до своите деца. Както казах "застраховани няма" и никой не знае утре Дани на кой ще бъде полезна. Пиша тези редове, защото по стандарт снаха и зълва не се долюбват, но ние с Дани сме повече от сестри. Тя е майка на моите малки момичета - уникални, красиви, талантливи племеннички.

Във Варна предлагат 1000 лева помощ при раждане на дете на висшисти

Бъдете здрави вие и семействата ви! Благодаря ви за отделеното време, благодаря ви за силата, която ще дадем на Дани и много благодаря за частицата от себе си, която ще споделите с нея. Тя има нужда от всички нас!

enlightenedЕто как и къде може да подкрепите младата майка