Сумата от 9 668 лева бе събрана по време на Коледния благотворителен базар в Хасково за лечението на малкия Георги. Базарът отвори врати на 17 декември и продължи до 24 декември. Много хора закупиха коледни украси и сувенири, както и ръчно изработени изделия, за да помогнат на Гого да проходи.

След 10 години, 8 инвитро процедури и извънматочна бременност - Петя вече е мама

Огромни благодарности на Община Хасково, която за пореден път ни подкрепи и ни разреши да осъществим базара! От цялото си сърце благодарим на всички хора, които ни подкрепиха – които ни донесоха ръчно изработени красоти, които си закупиха такива от нас или просто пуснаха парички в кутийката на Гого! Въпреки трудните времена, в които живеем, хората отвориха сърцата си и ни подкрепиха в нашата мисия – да подобрим живота на нашето момченце! Благодарим Ви!, споделя семейството на Гого.

Oпределeте кръвната група на вашето детето, още преди то да се е родило

На малкото момченце отново му предстои операция на тазобедрената става. Средства са нужни за нея и за рехабилитацията след интервенцията. Лечението на Гого в последните две години дава резултат и детето вече ходи, макар и само в къщи.

Начините, по които можете да помогнете на Гого са:

Чрез превод по дарителската сметка на Гого:

Първа Инвестиционна Банка, IBAN BG54FINV91501317483321

BIC: FINVBGSF, валута: Лева

Титуляр: Георги Михайлов Цонев

Чрез PAY PAL: [email protected]

Чрез платформата HELPKARMA –https://bg.helpkarma.com/help/551603215159

Източник: Haskovo.Live - Новините от Хасково и региона