Добър ден и Весела Коледа.

Пишем Ви, за да Ви разкажем за нашето Коледно чудо, а също и защото искаме да БЛАГОДАРИМ.

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

Казваме се Петя и Валентин, на 33 години сме, родом сме от малкия люляков град Ловеч. По професия аз съм Акушерка, а партньорът ми Медицински представител. Нашата история започва преди 10 години, когато разбрахме, че няма как да имаме детенце по естествен път и ще трябват инвитро процедури.

Така, на кратко, след 10 години, 2 клиники, 8 инвитро процедури, 2 операции, една спонтанна извънматочна бременност, много изследвания, стимулации, пункции, ембриотрансфери, сълзи, страх, много отрицателни тестове за бременност, чудото се случи.

На 21.10.2021 г. беше трансфера на 3.11.2021 г. видяхме заветните две чертички и високите стойности на ЧхГ.

Искаме да кажем Благодаря от сърце на нашите ангели, на Вярата, Надеждата и Любовта в лицето на Д-р Георги Стаменов, който не се предаде, дори когато ние щяхме да го направим, д-р Стела Чапанова, която извърши успешния ембриотрансфер и Д-р Илияна Христова, която води ЖК и помогна на бял свят да се появи нашият ангел, нашето чудо, което проплака на 28.06.2022 г. Благодарим и на целия екип на Болница Надежда за грижите, професионализма и отдадеността мечтата ни да стане реалност.

Скъпи Дядо Коледа!

Да помогнем на най-малките пациенти в МБАЛ Хасково

Тази година явно сме били много послушни, защото подаръка ни дойде 6 месеца по-рано. Благодарим ти много за него и пожелаваме всяко семейство да има под елхата такъв Коледен подарък. Весела Коледа на всички, здраве, щастие, късмет и любов. Благодарим на нашите ангели на Вярата, Надеждата и Любовта, които бяха с нас по пътя ни цели 10 години.

Не губете Вяра и Надежда, че чудото рано или късно ще се случи.

С Божията помощ и с правилния екип от професионалисти мечтите стават реалност.

Oпределeте кръвната група на вашето детето, още преди то да се е родило

Коледното чудо на мама Петя и тати Вальо е ангелчето Цветина. Благодарим. Щастливи сме. 

Текст: мама Петя