от Фондация "Нашите недоносени деца" пишат:

Отново се нуждаем от вашата помощ и продължаваме усилията си в кампанията за подобряване на грижата за недоносените бебета и най-малките болни пациенти в неонатологичното отделение към МБАЛ Хасково.

'Кожа до кожа' за недоносените бебета преди поставяне в кувьоз

 Желанието ни е да осигурим така необходимата животоспасяваща апаратура - реанимационна маса и кувьоз, от които отделението има спешна нужда. Нека помогнем на най-малките пациенти от всички краища на България да имат достъп до адекватни и качествени грижи!

Фондация “Нашите недоносени деца” проведе дарителска кампания за неонатологичното отделение в Хасково и по-рано тази година, за да се осигурят базисни консумативи и апаратура за най-малките пациенти в града. Благодарение на дарители и изключително широкия отзвук на инициативата, за броени дни бяха осигурени бархетни и муселинови пелени и нови одеяла за недоносените бебета, нови чаршафи за кувьозите и термолеглата, нови матрачета за повивалник, стъклени шишета, електронни везни и електрически кани.

Ако бебето можеше да говори, щеше да ви каже това...

По време на кампанията бяха събрани и необходимите средства за закупуване на нов болничен стерилизатор на стойност почти 2000 лв., който вече се ползва в отделението. От своя страна, Фондация “Нашите недоносени деца” осигури и необходимата козметика за най-големите герои.

Всяка година през неонатологичното отделение в Хасково преминават 1000 - 1100 новородени, а процентът на преждевременните раждания в региона достига близо 25 на сто. Те заслужават по-добри условия и животоспасяваща апаратура! Заедно можем да помогнем да получат по-качествени грижи!

SOS! Открихме 6 красиви, стилни и удобни рокли под 60 лева

Благодарим от сърце за първите постъпили дарения! Можете да подкрепите кампанията ни като линка в bio-то на профила ни тук или на началната страница на сайта на Фондация "Нашите недоносени деца": premature-bg.com