Екипът на „9 месеца“ винаги е бил фокусиран върху това да бъде добър партньор – не само на родителите, но и на бизнеса, който се доверява на медията. Неотдавна споделихме, че новият уебсайт на първото специализирано издание за бъдещи и настоящи родители в България вече онлайн: www.9meseca.bg !

Дигитална трансформация

В продължение на развитието на каузата ни да помагаме чрез експертно, достъпно и практично съдържание за родителите в един от най-важните периоди от живота на всяко семейство – планирането, раждането и отглеждането на децата, създадохме ново дигитално лице на медията, чийто фокус е над съдържанието и ангажиращото онлайн преживяване.

25 години сме до нашите партньори

От 25-годишния си опит в работата си с вас, нашите рекламни партньори, знаем, че оценявате най-високо, когато не само достигаме до вашите настоящи и бъдещи клиенти, но и го правим съобразно рекламните тенденции и целените резултати – ангажираност и продажби. Стремим се ежедневно да поднасяме качествено, проверено и надеждно съдържание, от което да бъдете час и вие – нашите партньори.

Емоционално ангажирани с вашия бранд

Ето защо, и в името на още по-доброто преживяване за нашите потребители, и в името на по-ангажиращото им преживяване с вашите брандове, „9 месеца” ще предоставя лимитирани площадки за банерни реклами и екипът ни ще се фокусира основно над рекламни партньорства с клиенти чрез специални нейтив и брандед контент проекти.

Нека растем заедно, за да споделяме удовлетворението от общия успех!