"Когато вярваш в някого истински и от сърце, всичко е възможно!" казва Ева, която на 46 стана майка за първи път и кръсти сина си Даниел - на @д-р Д-р Даниел Ставрев, който заедно с екипа от инвитро клиниката към болница "Селена" помогна на чудото на живота да намери своя път в още един дом. 

Лекари спасиха две бъдещи майки с руптура на матката

Ева открива сродната си душа Иван само преди няколко години. На възраст, която според общоприетите схващания, е късна. Но за любовта няма време и няма възраст, и поредното доказателство са Ева и Иван. Тя довършва изреченията му, той се разтваря в погледа ѝ, а от целите им същества се излъчва хармония. 

Ето какви занимания очакват децата на 1-ви юни в Северния парк

Но биологията на тялото следва своя път, а не този на сърцето, и това противоречие понякога прави зачеването трудна задача. Така двойката попадна в болница "Селена". Доверието от първата секунда, всяка среща с екипа, вдъхващ надежда и сигурност, разбирането и желанието, професионализмът са все неща, които доведоха до появата на Даниел и Дара. 

Според проучване епидуралната упойка намалява риска от усложнения при раждане

,,Пожелаваме на семейството да се наслаждават максимално на времето заедно, а любовта им никога да не стихва и да прави времето и отношенията им още по-пълноценни и хармонични'', написаха от болницата.

Източник и снимки: Фейсбук АГ Селена