Фондация "Нашите недоносени деца" стартира група за емоционална подкрепа на жените в рискова бременност.

Ако сте жена в рискова бременност, може би тази група е точно за вас.

Когато не всичко е по план, трудно се намират думи и трудно се получава утеха от онези, които не са били или не разбират напълно особеността на ситуацията. А именно в този период подкрепата има най-голяма роля, защото тя би вдъхнала сили. Всяка майка би желала да даде най-доброто към своето дете. Да вгради в неговия дух и характер положителни емоции, вяра, спокойствие и увереност.

БЕБЕ ИНЕС – РОДЕНА СЛЕД ГОДИНИ ОПИТИ И РИСКОВА БРЕМЕННОСТ

Но как да се случи това, когато страхът, а понякога и вината и безсилието съпътстват ежедневието на бременността? Каним ви в тази група за подкрепа, за да можем заедно да разтоварим негативните емоции и да насочим фокус към онова, което би дало сили и подкрепа. Бременността е едно от най-значимите вътрешни пътешествия. В работата със своите емоции, можем да освободим ресурс, който да помогне на вас и детето, което носите.

В срещите може да очаквате както пространство за личните си споделяния, така и защитена среда, в която заедно да търсим нишките на вярата и връзката с бебето. Посредством артистични подходи, ще търсим вдъхновение и смисъл. Ще обменяме и важна информация от практичен характер.

Срещите ще се провеждат всяка седмица на живо или през онлайн платформа и са подходящи за жени от цялата страна. Сформирането на начина на провеждане на групата ще зависи от Вашите предпочитания и възможности.

Точният ден и час ще бъде обявен след формирането на групата, за да се съобразим с Вашите нужди.

Разберете как да се запишете ТУК: https://tinyurl.com/8nfhb8hk

 

Следете нашите новини и интересни истории на страницата ни във Фейсбук

Гледайте полезни лекции за родители в YоuTube канала ни

Не пропускайте новия ни брой

Последвайте "9 месеца" в Instagram