,,Лео е Любов. Любим. Логиката на живота ми. Най-силният Лъч светлина. Лимонада в топлите дни. И Лек бриз също. Лео е Лято. И винаги е слънчево с него. Най ми топли сърцето ☀️ Обичам те! Честити 5, Лъвче мое '', написа Гери Малкоданска в социалните мрежи, споделяйки кадри от щастливия празник. 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

Припомняме, че Лео е първото детенце на Гери. Той се е родил недоносен, дълго време е лежал в кувьоз. Когато семейството успешно премина през трудните моменти, Гери не се поколеба и сподели публично за проблемите през бременността и емоциите от ранната поява на бебето ѝ. Разбира се, целта беше да помогне на други родители с информация, да подкрепи недоносените бебета, давайки кураж на майките и татковците.

ЛЮБИМИ ИМЕНА ЗА МОМЧЕТА

,,Моят апел е към всички майки, които тепърва минават през това нещо е да правят често прегледи, да слушат лекарите, защото когато си подготвен за едно преждевременно раждане е много по-различно, отколкото когато отидеш и просто да родиш в 7-и или 8-и месец. Страхът го има постоянно", обърна се тогава към бъдещите майки Гери.

Мадлен Радуканова сподели, че ще става мама

Хубаво е, че тези мигове са вече зад гърба ѝ, а щастието в дома на красивата водеща на прогнозата за времето -- пълно, благодарение на любиящ мъж и две прекрасни деца.

Честит празник на Лео и от екипа на ,,9 месеца'', бъди здрава, ти си малък-голям герой!