Дъщерята на Стойко Сакалиев пребори рака! Прекрасната новина съобщи бившият футболист и настоящ администратор на ЦСКА. "ТЯ Е ЗДРАВА", написа в социалните мрежи любимецът на "червените" фенове.

БебеБум в МБАЛ Тутракан - 223 бебета от 216 раждания

19-годишната Любомира се пребори с коварната болест, с която бе диагностицирана преди година. Тогава Сакалиев отправи зов за помощ, а след дарителска кампания бяха събрани необходимите 70 хил. лв. за лечението на момичето в Лондон.

Днес Сакалиев благодари на всички за подкрепата.

Ето какво сподели той:

"Здравейте, приятели! Измина малко повече от година от най-тежкия момент в моя живот. Най-трудният път, който съм изминавал с моето семейство! Всички вие бяхте съпричастни със заболяването на моята дъщеря и я подкрепяхте, както финансово, така и в молитвите си. Искам да ви благодаря отново, че ви има, че бяхте с нас, за подкрепата и за помощта на всеки един от вас.

Кола блъсна дете с тротинетка в Берковица, има съмнение за комоцио

Чаках дълго, мълчаливо и с надежда този дългоочакван ден - денят, в който ще ви кажа: ТЯ Е ЗДРАВА!!! Люби се пребори и излезе победител от тази тежка битка. Искам да напиша толкова много неща, но не знам точно какво, защото всичко в мен гори от щастие... Благодаря на всички лекари, приятели, познати и непознати хора. Благодаря за енергията, която дадохте на Люби. Бъдете здрави и нека Бог ви върне всичко това добро, което направихте за мен и моето дете… стократно.

Момченцето, ударено от мълния, е изведено от реанимация

Има и друго, което искам да споделя. Останаха средства от вашата помощ. Те ще бъдат пренасочени за друго дете, което има нужда. Аз ще ви уведомя съвсем скоро коя кауза ще подкрепим заедно, отново благодарение на всички вас!

БЛАГОДАРЯ!"

Източник: https://btvsport.bg/