Иванина е големият подарък на младото семейство Кристина и Иван Богданови. Малката принцеса се роди след естествено раждане в 16:43 часа на 10 януари в родилното отделение на Болница ВИТА с помощта на д-р Албена Гагова и акушерката Петя Трифонова.

ЛЮБИМИ ИМЕНА ЗА МОМИЧЕТА

Бебенцето е 2730 г, 48 см – нежна и деликатна като своята майка Криси, чаровно миньонче с красива усмивка.

Иванина е 10000-ното бебе в 19-годишната история на Родилното отделение!

Момиченцето е първото дете в семейството – таткото си е пожелал принцеса и не е чакал дълго след сватбата да се сбъдне мечтата му. След обсъждане на няколко варианта двамата родители са избрали бебето да носи частица от имената на двамата си родители „Иван“+ „…ина“.

Бащини имена без окончанията -ов и -ев - защо?

Майката е на 27 години, родена в Кюстендил, дипломиран магистър – фармацевт. Преди бременността си е работила по професията си. Бащата е IT специалист.

„Раждането не е лесно, но си заслужава“, казва Криси, която само няколко часа след раждането вече е станала от леглото и е готова да се грижи за своята първа рожба.

КАЛКУЛАТОР ЗА ТЕРМИНА

Има една любопитна случайност в повторяемостта на цифрите 0 и 1 във важните дати за семейство Богданови. Бебчето се роди на 10.01., сватбата е била на 01.10., а майката е родена на 10.04. Нумеролозите твърдят, че цифрата 1 показва път на успешните хора, а малката Ива освен, че има две единици в рождената си дата, има и лично число единица.

От сърце й желаем щастлив и пълноценен живот, да бъде здрава и обградена с много обич!

Раждането на Бебе 10000 на Болница ВИТА ще бъде повод за голям празник за екипа, на който са поканени акушер-гинеколози, акушерки, родители на деца, родени във ВИТА.

Историята на бебе Емилия - коледно чудо, родено 590 грама

А още снощи започнахме да създаваме новата история на Родилното отделение с раждането на Бебе 10 001 – Кристиян, второто момче в семейството на Таня и Калин Иванови.                       

Да са живи и здрави децата, да носят много радост на своите близки!