Анна Курникова очевидно е много щастлива майка. Звездното семейство на Курникова и Иглесиас поддържа любовта във взаимоотношенията си над 18 години – и в картината на тази идилия присъстват три дечица. Двамата се срещат за първи път през 2001 г., тогава Анна участва в клип на Енрике, емоцията ги завладява, а резултатът е красив.

Месеците с новороденото неусетно отлитат и хоп -- преди да се усетим...  вече имаме повод за празник -- първата годинка на детето!

Преди дни суперзвездата публикува мила снимка в профила си в Instagram, за да отбележи първия рожден ден на дъщеря си Мери. Както вече споменахме, Мери е третото дете на 39-годишната Анна Курникова и 45-годишния Енрике Иглесиас. Семейството се радва и на близнаците Луси и Никълъс.

Да върнем ленатат назад – в деня, в който Мери се появява на бял свят, Курникова публикува снимка в Instagram, споделяйки с последователите си този прекрасен миг. На кадъра новороденото момиченце лежи върху гърдите на майка си. Щастливият татко, Енрике Иглесиас, също е до своята половинка за подкрепа и нежно я целува.

Семейството рядко публикува снимки и пази личният си живот от медийното любопитство.

Източник и снимка: dailymail.co.uk