Още една двойка от предаването "Един за друг" обяви, че напът е малко чудо. Кристина Дончева и Артьом Анатолиевич, любимци на зрителите от четвърти сезон, споделиха щастливата вест в социалните мрежи, като развълнуваха своите последователи.

Честито! Гала стана баба на момиченце

Двойката вече има едно дете – малкия Виторио, който скоро ще влезе в ролята на батко. Новината предизвика множество поздравления и топли пожелания към семейството.

Въздушна йога за родители и деца - щастливо време заедно

Благата вест обяви бъдещата мама в Instagram: ,,С най-голяма радост споделяме с вас, че нашето семейство расте! Очакваме ново попълнение и нямаме търпение да посрещнем още едно малко чудо. Това е специален момент за нас, пълен с любов и очакване – Виторио скоро ще стане батко, а нашият дом ще се изпълни с още повече радост и щастие. Благодарим ви за подкрепата и че сте част от нашето пътешествие! Следващата глава започва и не можем да си представим по-вълнуващ момент!‘‘. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Артьом Анатолиевич (@artiom_)

Обратно към себе си: събитието, от което имаш нужда

След участието си в телевизионното риалити Криси и Арти излязоха още по-силни и уверени в своята връзка, която е пример за всеотдайност и подкрепа.