Семейството на Роналдо и Джорджина тази година трябваше да се увеличи с близнаци. За съжаление обаче, при раждането, момченцето загуби живота си. Прегръдките на мама и тати посрещнаха само малката принцеса. Болката е силна, не отшумява с времето, не се забравя. Наскоро Джорджина Родригес сподели за прежияването, говорейки открито за своята тъга. Преди дни същото направи и Кристиано Роналдо. 

Да загубиш и посрещнеш рожба в един и същи ден - Джорджина Родригес споделя

Футболната звезда разкри изключително тежки подробности около смъртта на новородения си син. Португалецът направи това пред журналиста Пиърс Морган, като обяви, че за него и партньорката му Джорджина Родригес е било „много трудно да го разберат“ цялата ситуация.

Играчът на Манчестър Юнайтед загуби дете през април. Очакваш близнаци, но се случва така, че в един и същи ден губиш и посрещаш рожба. Как се приема нещо подобно...

Говорейки пред Моргън по „TalkTV“, Роналдо, който в момента е с националния отбор на Португалия и се подготвя за Световното първенство в Катар, заяви, че това е най-трудният момент в живота му, откакто баща му е починал.

Роналдо и Джорджина загубиха едно от новородените си бебета

„Това беше, може би, най-лошият момент, през който минах в живота си, откакто баща ми почина“, споделя Роналдо.

„Когато имаш дете, очакваш всичко да е нормално, а се появава този проблем, трудно е... имахме доста трудни моменти, защото не разбираме защо ни се случи. Беше много, много трудно да разберем какво се случва в този период от живота ни. Преминаването през този момент беше най-трудният момент в живота ми, за мен и семейството ми, особено за Джио, беше толкова трудно“, разказа португалецът.
Роналдо допълни, че е невъзможно да се обяснят емоциите от подобна ситуация.

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО

„Опитах се да обясня на семейството си и дори на близките си приятели. Казвах им: „Никога не съм се чувствал щастлив и тъжен в един и същи момент“. Трудно е да се обясни. Толкова трудно. Това е... не знаеш дали плачеш, не знаеш дали да се усмихваш, това е нещо, на което просто не знаеш как да реагираш. Не знаеш какво да правиш“, сподели петкратният носител на „Златната топка“.

Източник: https://fakti.bg/

Снимка: instagram cristiano