Бременността с близнаци е двойно щастие, но понякога и голямо изпитание, тъй като може да бъде рискова. Джорджина Родригес и Кристиано Роналдо минаха през тежък за тях момент, когато през април вместо близнаци, посрещнаха само своята дъщеричка.

Джорджина Родригес сподели, че да изгуби едното си бебе е било най-лошият момент в живота ѝ. 28-годишната звезда и 37-годишният футболист били съсипани.

Роналдо и Джорджина загубиха едно от новородените си бебета
 
Сега Родригес признава, че се чудила как ще продължи напред и благодари на семейството си за обичта, която ѝ помогнала да премине през скръбта. Тя казва още, че е била дарена с най-хубавия момент в живота си, когато момиченцето се родило здраво в същия ден, в който загубила момченцето си.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА ЩИТОВИДНАТА ЖЛЕЗА И ГЕСТАЦИОННИЯ ДИАБЕТ:
 
Джорджина прави тези признания в новия сезон на поредицата си по Netflix - "I Am Georgina".


 
"Тази година преживях най-хубавия и най-лошия момент в живота си в един миг. Голямо парче от сърцето ми се счупи и питах себе си как ще мога да продължа. Отговорът беше по-близо, отколкото си мислех. Погледнах в очите на децата ми и там видях единствения начин, по който мога да го направя: като бъдем всички заедно", споделя моделката.

Източник: https://www.dnes.bg/