Вчера, в своя инстаграм профил, актрисата Лили Гелева зарадва своите последователи с щастлива новина - двамата с Христо Петков очакват своята първа рожба и съвсем скоро към тях и обичания им домашен любимец Годо ще се присъедини и едно малко човече. Постът беше придружен от чудесна снимка, на която са всички заедно, а коремчето на Лили е вече съвсем наедряло - животът в него расте ли расте. Сигурни сме, че вълнението е голямо, щастието е изписано на лицата им. Годо също се вълнува - едва ли е поставил случайно лапичката си там - върху бременното коремче. 

ЛЮБОПИТНО: ЕДНОЯЙЧНИ БЛИЗНАЧКИ РОДИХА В ЕДИН И СЪЩИ ДЕН

Ето и част от думите, които написа актрисата: "Настана време да ви разкажа за най-хубавото #comingsoon, което някога е предстояло♥️". Лили е толкова обичана и ценяща в интернет средите, а и не само. За отрицателно време получи безброй красиви съобщения, на които по нейни думи ще успее да отговори до "абитуриентската на човечето".  

Съдържанието ѝ винаги е различно, притежава собствен почерк и се откроява с чистота, безкрайно заразяващ хумор и думи, които носят стойност, карат да се усмихнеш и те учат да бъдеш щастлив, благодарен, лек, в хармония, радостен и удовлетворен. Актриса, певица, влогър и автор на подкаста "Свободно падане", Лили създава забавни видеа, в които говори на забавен диалект и които не оставят безразличен никого. 

ЦВЕТИ ПИРОНКОВА В ОЧАКВАНЕ НА ВТОРА РОЖБА 

Детето, което очакват, ще бъде второ за Христо Петков, който вече има син от бившата си съпруга. 

Желаем щастие, споделеност и топлина на Лили, на малкото ангелче, което расте в коремчето ѝ, на Христо, и разбира се, на Годо. 

Следете нашите новини и интересни истории на страницата ни във Фейсбук

Гледайте полезни лекции за родители в YоuTube канала ни

Не пропускайте новия ни брой

Последвайте "9 месеца" в Instagram