Преди няколко дни в личния си профил в Инстаграм актрисата, която играе ролята на д-р Вяра Добрева в "Откраднат живот", сподели трогателно видео с разказана лична история. С публикацията си Луиза Григорва-Макариев иска да изкаже своите искрени благодарности към лекарите в Пирогов, помогнали и спасили бебенце от нейното семейство. 

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Ето и какво пише чаровната актриса към видеото:

"Това видео е за истинските герои на нашето време! Те не са в приказките или филмите, те са тук и всеки ден са на фронта и всеки ден ни дават вяра, надежда и смисъл! Огромно БЛАГОДАРЯ! Детски спешен център на Пирогов, всички лекари и най-вече УНГ отделението! Благодарим ви!"

Лекари спасиха бебенце, мазано с аспирин

А каква е историята... 

Преди дни Луиза и членове на семейството ѝ отишли в спешното детско отделение на "Пирогов" заради много близко детенце. Във видеото актрисата признава, че е станала свидетел на нещо, което очите ѝ са виждали само на екран. 3а нея всичко, случващо се в болничното заведение, е изключително емоционално.

"Не става въпрос за това, че някой ме разпозна. Напротив! Това беше доста тежък и спешен случай с малко бебенце. В рамките на деня, в който бяхме там, цялата болница беше на крака и в противошоковата зала влязоха всички специалисти. Както от другите етажи на "Пирогов", така и от други медицински заведения, от домовете, дори и от почивката си. Непрекъснато влизаха и излизаха доктори, за да се справят с тежката ситуация, в която беше изпаднало нашето бебе."

Думите ѝ може да чуете >> ТУК