Криси има две малки деца, но се нуждае от нашата помощ, за да се подложи на лечение и отново да бъде пълноценна майка. Цената за лечението обаче не е по силите на семейството.

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА 

Всеки, който има желание да помогне, може да го стори по няколко начина – описани са коректно в текста. На 4 и 5 декември на центъра на гр. Аксаково ще бъде организиран благотворителен базар в подкрепа на кампанията за събиране на средства за лечението на младата жена.

Благодаря от името на семейството на всички, които ще помогнат.

Казвам се Кристина. Майка съм на две малки деца. През 2018 г. бях диагностицирана с хронична бъбречна недостатъчност и започнах лечение, което беше неуспешно. Липсата на подобрение и на адекватно обяснение за причините ме накараха да потърся второ мнение от болница в Истанбул. Там ме информираха, че на този етап не може вече нищо да се направи и ще се наложи да бъде направена бъбречна трансплантация.

На 1 март 2022 г., бъбречната трасплантация стана факт. За съжаление, в средата на май, след прекарана инфекция, започнах да отхвърлям трансплантираният бъбрек.


Последваха извършване на биопсия и лечение на стойност 11 000 евро. Въпреки всичко, нямаше подобрение и състоянието ми рязко се влоши, докато бях наблюдавана в България. Наложи се по спешност да се върна отново в турската болница.

При пристигането ми в болница Флоранс бе установено, че състоянието ми е доста лошо. Лечението, което ми бе проведено, се оказа животоспасяващо. За него заплатих допълнително още 5500 евро и окончателната сума достигна 16 500 евро.

Българската Коледа в помощ на 6-годишната София

Въпреки всички положени усилия, проведени лечения, хоспитализации в България и Турция, трансплантираният бъбрек беше силно увреден и сега отново съм диагностицирана с хронична бъбречна недостатъчност!!!! Същевременно провеждам 3 пъти в седмицата по 4 часа хемодиализа, която има за цел да замести бъбречната функция, но има много странични ефекти и води до един непълноценен, здравословно обременен и силно ограничен социален живот.

Единственият ми шанс да водя нормален живот и да мога да се грижа пълноценно за двете си деца е да бъда ретрансплантирана. Сумата, която ми е нужна за това е в размер на около 22 000 евро и е абсолютно непосилна за мен!

3-годишната Димитра се нуждае от помощ

Днес, сега, имам необходимост от помощта ви отново, от приятелската ви подкрепа и добрите ви мисли!

Всеки, който има възможност и желание да ми помогне, може да го направи:
enlightenedСметка в УникредитБулбанк:
BG12UNCR70001598024705
Кристина Константинова Генчева – гр. Аксаково
Revolut: @athenstais1983 или телефон 00359888020705
enlightenedНа база на оферта за лечение е инициирана кампания във фондация "Павел Андреев": https://pavelandreev.bg/campaign/pomosht-za-kris
enlightenedОнлайн базар „ Купи благотворително, за Крис!“-
https://m.facebook.com/groups/475516392494098/?ref=sha