Със зов за помощ се обърна 36-годишната Антония Емилова от Смолян. Тя има две момчета, едното от които - болно. Родило се е без анус. Правени са му няколко операции, но неуспешни. Десет години вече тревогите на семейството не свършват. За щастие, момчето има шанс за лечение в Турция. Родителите обаче не разполагат със сумата, нужна за операция и последващи манипулации.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Ето историята на малкия им син Любомир, с която изцяло се променя животът на семейството, разказана от майката Антония...

Забременях за втори път и бях най-щастливата жена на света. Родих Любчо на 12 февруари 2013 г. - втората най-щастлива дата в моя живот. Раждането мина нормално, като по вода - беше най-красивото бебе, а аз бях на седмото небе от щастие до мига, в който лекарят ми каза: "Тони, има проблем с бебето ти - роди се без анус, ще трябва да го транспортираме за Пловдив".

Тогава светът се срина пред мен! Не чувах и не виждах нищо! Беше шок, за който въобще не бях подготвена. На другия ден детето ми беше транспортирано в Пловдив и започна нашата борба за по-пълноценния му живот. След като го приеха в болницата, му бе направена първата операция. Прегърнах го седмица след раждането - погледнах го, беше съвършен! Казах му: „Сине, съдбата реши да ни изправи пред изпитание, което ти обещавам, че ще преминем заедно и ще успеем!“.

Беше едва на две годинки и половина, когато последва втората операция – отново без успех и в мъки за детенцето ми! Така до следващия път - пореден експеримент с живота на Любчо! Взех категорично решение, че ще пробваме лечение в Турция. Досега не предприемахме тази крачка, защото знаехме, че ще струва доста пари, които ние нямаме. Но вече нямам избор!

Тежко раждане, едно чакано момиченце и майка, нуждаеща се от помощ

Звъннах в клиниката в Истанбул, отидохме до там, направиха му изследвания и ни дадоха голяма надежда, че Любчо максимално ще се подобри. Операцията ще струва 14 000 евро, но ще ни трябват още доста пари за престоя там и за последващи манипулации. Тази сума е непосилна за нашето семейство, затова Ви молим да ни помогнете! Ние вярваме, че Любчо – нашият невероятен 10-годишен герой, ще има пълноценен начин на живот“, пише майката на детето.

Който има възможност, нека помогне с дарение в тази банкова сметка: IBAN: BG77IABG74911004114901

Титуляр: Антония Любенова Емилова - майка

Източник и снимка: https://www.actualno.com/