Двойката Калина и Емо от „Един за друг“ вече са вкъщи с бебето. Малкият Матео се роди в петък в пловдивската болница „Селена“ след четири години опити на семейството да увеличи състава си. Момченцето проплака в 9.41 часа с тегло от 3 330 грама в екипа на д-р Светлана Петрова, неонатолога д-р Зорница Василева, анестезиолога д-р Валентин Стоилов и ак. Анастасова. Майката и бебето бяха изписани днес от лечебното заведение в отлично състояние.

Заради ограниченията, наложени от пандемията, Емо остана изолиран от прегледите на Калина при акушер-гинеколога, както и при раждането на Матео. Първата му среща с бебето беше особено вълнуваща, а двойката демонстрира радост да бъдат отново заедно след 4-дневната им разядяла по време на престоя в болницата.

Изтеглете безплатно свежи Viber стикери!

„Матео, здравей мило наше детенце. Сигурно не ти е лесно. Нашият свят е малко шумен, труден и на моменти сложен. Преживява се, но само ако има кой да те обича. Обичам те толкова много, защото ни избра, а и защото с татко ти май сме от онези досадни хора, които ще остареят заедно. Наричат го “голямата любов”. А тя винаги ражда такива съкровища като теб. Ще бъда винаги до теб. Защото си сърце от моето сърце! Защото си сърце от нашите сърца!“, написа Калина в профила си в социалните мрежи след раждането.