Здравейте, казвам се Мария Грозданова на 32 години от град Плевен. От 16 годишна съм с диагноза - идиопатична сколиоза (изкривяване на гръбначния стълб). 

След като разбрах за нея аз и семейството ми положихме необходимите усилия, за да спрем прогреса на изкривяването (физотерапия, масажи ), но без успех

Чудото се случи - бебе Кристин е с ново сърчице, което работи добре

Консултирах се с лекар ортопед, като той даде шансове след операция 50% на 50%. Да чуеш това за детето си, ако легне на операционната маса не е много окуражаващо и родителите ми не се съгласиха. 

Минаха години и срещнах човека, с когото реших, че ще споделя живота си и не след дълго се появи първото ни дете. Успешно износено и родено, но след него болката в гърба и кръста започна да става все по-силна и непоносима. 

Четири години след това се роди и вторият ни син. И реших, че трябва да съм силна и борбена и да успея да отгледам децата си, сигурна в себе си и възможностите си. 

Затова се наложи консултация с лекар специалист по ортопедия и травматология относно моя проблем. Установено е изкривяване с 65° вдясно и 45° вляво, както и болка, която се засилва все повече. Заради наличието ѝ, болката в областта на гърба и кръста и възможността изкривяването на прогресира се налага оперативна намеса. 

Малкият Борил се възстановява, след като бе трансплантиран с 5 нови органа

За това моля Вас - приятели да помогнете с парични средства (според възможностите Ви), за да мога да сбъдна мечтата си по-скоро да ставам без болка, да мога да извършвам ежедневните си майчински задължения и да се чувствам и изглеждам добре, уверена в себе си! 

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
https://pavelandreev.bg/campai…/badeshte-bez-bolka-za-mariya