Едно бебе е напът! Калина Митева, която стана Мис Свят България 2018, е бременна. Тя очака бебе от венецуелец. За щастливата новина сподели самата Калина в своя профил в инстаграм. Там тя публикува снимки и видео, разкриващи новината и пола на бебето. 

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН 

"Oh, baby! Нямаме търпение да се срещнем!"

Митева и любимият ѝ Мигел Албанел са се установили да живеят в София. Само след 2 дни той ще навърши 31 години. Не крие, че е впечатлен от Руската църква в София, както и от гвардейците пред българското президентство. Дори ги споделя със снимки в социалните мрежи. 

С Мис България си общуват на испански език, но Мигел вече е започнал да изучава и български. Двамата са щастливи от предстоящото вълнуващо събитие в живота ми. Снимките им показват тяхната радост от новината, че скоро ще станат родители. 

Спортният журналист Петър Бакърджиев стана татко за трети път

Когато грабва короната Мис България през 2018 година, Калина още си няма приятел. Тогава тя представлява страната ни на големия конкурс "Мис Свят", който се провежда в Китай. Миската признава, че в онзи момент се е чувствала изключително горда, че е българка. Разказала на останалите участнички за четирите ни сезона, за невероятните ни ски курорти, за златното ни Черноморие, за Долината на розите. Подарила на всяка една от останалите по едно българско мускалче.

КАЛКУЛАТОР ОВУЛАЦИЯ

В живота ѝ предстоят промени. Красиви, споделени и топли. Желаем лека бременност на Калина и очакваме с нетърпение появата на бебето, което, както разбрахме от публикациите в инстаграм, ще бъде момче. 

Източник: https://www.plovdiv24.bg/