Истории като тази няма как да не ни оставят без думи. Постъпката на младия мъж, още студент, е толкова благородна. Той вярва, че е свързан по необясним начин с детето. 

Студент стана баща, след като намери бебе в боклука близо до дома си в Хаити. Животът на 22-годишния Джими се преобразява за една нощ, когато открива 4-месечно момченце навръх Нова година.

РАЗБЕРИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН 

Необикновената история за безусловната любов се случва, когато Джими се прибира за коледната си ваканция у дома, разказва сайтът Bright Side.

Съдбата на младия мъж прилича на филм. Най-вдъхновяващото е, че Джими не се поколебава да отгледа напълно непознатото дете.

Той открива бебето на връщане от сиропиталище, където носи подаръци за малките деца по случай Нова година. Джими вижда тълпа от хора около купчина боклук. Там за негова изненада лежи плачещо бебе. Младият мъж разбира, че никой не иска да го взема, защото е прокълнато.

Благотворителен концерт в Димитровград помага на двойки с репродуктивни проблеми

Джими не може да подмине с лекота бебето, по чието малко телце лазели мравки. Така студентът решава да вземе детето у дома при майка си.

На следващия ден го води на лекар, където започва лечението му. Джими решава да стане настойник на бебето и минава през всички процедури, за да стане баща.

Младият мъж осъзнава колко ще е трудно отглеждането на бебе, но вярва, че съдбата го е свързала неслучайно с него. Той кръщава детето Емилио Анхел и въпреки трудностите днес те са щастливо семейство.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Джими разказва, че Емилио обича да спортува, да говори по телефона и да свири на китара. Казва, че иска да стане музикант някой ден.

Така разкъсван между ученето и сина си, Джими доказва, че няма невъзможни неща и че бащинството е избор и призвание.

Източник и снимка: https://www.plovdiv24.bg/