През 2018 гoдина Наталия завършва фармация, щастливо омъжена е, ражда се и малкото човече Марти. Ето, че вече си има всичко и е безкрайно благодарна на Живота за хората, които и е пратил. За жалост на пътя изскача изпитание. Днес Наталия се бори за своя живот и повече от всичко иска да има още време със семейството си.

Преди няколко месеца Нати получава болки в кръста, след което чува тежката диагноза - Сарком на Юинг. Незабавно започва лечение в София, но без резултат, след което се насочват към Турция, там дават надежда за подобряване на състоянието ѝ.

Слънчеви новини - Трансплантацията на Митко е успешна

Лекарите назначават курс по химиотерапия и кибернож на засегнатото място, но няколко месеца по-късно се оказва, че туморът продължава да расте. Сега отново е в Турция, където трябва да направят 21 лъчетерапии и операция след тях.

Лечението продължава, като необходимата сума сега е над 250 000 лв., а може да стане и много по-голяма. Заради вида на заболяването не може да се фиксира сума.

Вашата подкрепа и съпричастност са неизмерими и безценни за семейството.

Излишно е да казваме, че сумата е непосилна за семейството и близките, които имат нужда от нашата мобилизация и подкрепа. Мили хора, заедно можем да върнем надеждата на едно малко момченце да продължи да се радва на майчините ласки. Заедно можем да помогнем на това прекрасно семейство да продължи да бъде пълноценно и щастливо, както досега. Нека да отворим сърцата си и да дарим кой колкото може. Доброто се връща по неведоми пътища. Лошото също. Нека да изберем да бъдем добри. Един за всички... Заедно за Нати!

Всеки, който желае, може да помогне:

Банка :Алианц Банк България 
IBAN:BG74BUIN95611000706952
Титуляр:ФОНДАЦИЯ Павел Андреев 
Основание за Нати
Дарете с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay ,Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/spesno-zaedno-za-nati