Обновена: Изчезналата Биляна е намерена мъртва.  Тя е била открита в ранния следобед, след като е избягала от лекарски кабинет, където е била по повод силна тревожност и паник атака.

Приятелка на Биляна разказала пред криминалистите, че жената споделяла, че след раждането на второто си дете имала самоубийствени мисли.

Над 400 милиона души по света боледуват от депресия. Причините, които предизвикват тревожност и раздразнителност, са свързани с хормоналните промени след раждането – първо има пик, после спад. Това провокира отключването на проблема. Нашата медия съветва майките да говорят открито за проблема, да търсят помощ и подкрепа. На семейството на Биляна - кураж!

Биляна Юлианова Петрова, майка на две малки деца, едното от които е кърмаче, е обявена за издирване. Тя е изчезнала на територията на София и последно е била забелязана в района на Централни хали. Биляна е на височина около 170 см, с черни дрехи и тъмносиньо яке с бежова пухкава яка. Косата ѝ е вързана на опашка.

Програма 'Думи, за да прегърнеш загубата' подкрепя жени, преживели аборти или пренатална загуба

Ако имате някаква информация или сте я видели, моля, незабавно се свържете с Ангел Ангелов на телефоните 0886773801 или 0882773800. Всяка информация може да бъде от ключово значение за бързото и безопасно откриване на Биляна.

Семейството и близките ѝ молят всички, които могат да помогнат, да споделят този призив в социалните мрежи, за да се увеличат шансовете тя да бъде намерена възможно най-бързо.

Биляна Петрова е майка на две деца и всяка минута е от значение. Благодарим на всички, които ще разпространят информацията и ще помогнат за нейното намиране“, призова съпруга ѝ. 

Бебе, чакано 5 години и родено преждевременно, се нуждае от помощ

Запознати споделят, че младата жена страда от следродилна депресия.

Информацията е от профила на Angel Angelov