Здравейте,

Казвам се Александър, на 13 години съм. Всички, които ме познават, казват, че съм най- милото и най- обичливо дете. Моята диагноза е „тежък аутизъм“, невербален съм и с изоставане в развитието.

Посещавам специализирано учебно заведение, логопед, психолог, ерготерапевт, поведенчески терапевт, тренирам и плуване - знам, че също е с терапевтична цел, но е най- любимото ми…

Апел за помощ - една майка да оздравее и да бъде до детето си

С диагноза съм от 11 години. За всички тези години преборих голяма част от дефицитите си, агресивното си и асоциално  поведение, проблемите със съня, храносмилането.

Последната една година преминах през 3 процедури по вливане на стволови клетки в Турция, общо 6 пътувания, безброй изследвания, упойки, игли и други препятствия, но всички усилия дават положителният си ефект.

Ставам все по самостоятелен. Обслужвам се сам.

Сърчицето на малката Амая угасна - не успя да дочака трансплантацията

Подобрих разбирането си за Света, в училище вече, не е чак толкова объркващо. Опитвам се да общувам вербално, все още трудно, но според мен и с това ще се справя.

Разказвам ви всичко това, защото след последната ни консултация в Турция лекуващият ми лекар препоръча да продължа лечението си и да се направят още 3 процедури по вливане на стволови клетки + допълнително вливане на екзозоми, с надеждата да продължа да развивам когнитивните и вербалните си умения.

Това са още 6 пътувания за следващите 18 месеца - започваме отново от 12/05/2024 година, пак игли… упойки… системи, но знам, че ще се справя, защото АЗ мога всичко. Аз съм „ТИГЪР“/ родителите ми така ми дават кураж, всеки път, когато ни предстои поредното изпитание/.

Разхода става непосилен за близките и семейството ми и се надявам всеки, който има възможност и желание да ме подкрепи…

20 430 USD е стойността на тазгодишното ми „приключение“, тази сума е необходима, за да покрие болничните разходи, по изследвания, системи, изтегляне на стволови клетки, вливане на стволови клетки и екзозоми за следващите 18 месеца.

5 800 USD е приблизителната стойност на самолетните ни билети.

1 600 USD е приблизителната стойност на нощувките ни.

Кампания 'Мартеници с две сръчни ръчички' подкрепя деца с акушерска пареза

Престоя ни в Турция е между 7 до 10 дни, като месец след като премина основния курс на лечение се връщаме отново в клиниката за контролни изследвания и повторно вливане на замразени клетки.

Предварително и сърдечно благодаря на всеки от вас, който отдели от времето си и се запозна с мен, семейството ми и нашето „приключение“.

Благодаря ви за помощта и любовта…

yes Можете да покрепите Алекс >>> ТУК