Пиша ви със зов за помощ!

Здравейте, Казвам се Елизавета Пославска и съм родена в Украйна. Самотна майка съм и имам много болно дете, което е на 5 години и половина. Диагнозата му е тежка форма на епилепсия.

Спасиха бебенце на 8 часа с медицински хеликоптер

Поради сериозното и тежко състояние трябва спешно да му се направи операция на мозъка, за да има шанс да оживее и да се развива нормално.

Всичко започна преди 4 месеца с диагноза синдром на Уест, успяхме да го преодолеем на 9 месеца и имаше ремисия до 2 години. На 2-годишна възраст Дима започна да има тежки конвулсии, които продължават и до днес.

Пристъпите му са страшно много. На ден са по 10 и повече. Понякога им губя броя. Има дни, в които следват един след друг, буквално през 5-10 минути. Не му дават покой. Не може дори да заспи. Ако заспи за минута-две, се събужда с крясъци и плач. Лекарите вече използваха всичко, което практически можеше да се направи – всички препарати и лекарства. Само операция може да ни помогне.

Той е само на годинка, а вече се бори за живота си

В момента Дима има мултифокална епилепсия от резистентна към лекарства форма. Нашият лекар от Испания в клиниката Teknon ни дава шанс за мозъчна операция, но сумата е много голяма и ние не можем да я съберем сами. Имаме две оферти, едната е предоперативна, а другата е за операцията.

Той е много изостанал в развитието,  изобщо не говори и не знае как да се грижи за себе си. Молим Ви да ни помогнете и да дадете шанс на детето да живее пълноценен живот без болка.

enlightenedМожете да покрепите малкия Дима >>> ТУК