Турската актриса Еда Едже, която плени българските си фенове с ролята си в телевизионния сериал "Опасно изкушение", роди момиченце.

Повече от 16 000 бебета са родени с помощта на държавната инвитро програма

Тя се омъжи за дългогодишния си партньор, баскетболиста Буграхан Тунчер на великолепна сватба миналата година и сподели новината за бременността си малко след бракосъчетанието. Еда обяви по-рано, че ще даде на бебето си традиционно име, а сега кръсти дъщеря си Мина Ипек. Добрата новина, че двойката се е сдобила с бебе, беше съобщена от акаунта на баскетболния тим Галатасарай.

Антоанет Пепе очаква своето четвърто дете

Пожелаваме дълъг живот, пълен със здраве и щастие, на Мина Ипек, дъщерята на нашия уважаван играч Буграхан Тунчер и неговата любима съпруга Еда Едже Тунчер. Бебето се роди преди броени часове. От все сърце поздравяваме семейство Тунчер. Добре дошла в семейството на Галатасарай, Мина Ипек Тунчер."

Скринингът на новородените се разширява с три вродени заболявания

Какво означава името на дъщерята на Еда? Мина означава кристална, небесна. Ипек е тънката лъскава нишка, получена от пашкула на копринената буба, използвана в тъкането, означава мека и блестяща, елегантна и нежна.

Източник: dunavmost.bg