15 бебета проплакаха в клиниката по акушерство и гинекология към болница "Селена" на днешния пиян от любов ден. Екипът посреща 8 момиченца и 7 момченца, сред които и една двойка близнаци.

Част от бебетата, родени днес, са избрали датата за първата си среща със света сами. Друга част се появяват в период, определен от лекаря според медицинските показатели на бременността. Защо именно на днешният ден избрали да родят, биват попитани новите майки, като всяка има своята изключително интересна история.

ЕМОЦИИТЕ НА МАЙКАТА - КАК ВЛИЯЯТ НА БЕБЕТО В УТРОБАТА

Най-голям пръст в решенията се оказва, че има не датата, а по-големите деца в семейството. Две майки споделят, че денят е избран от в единия случай от 2,5-годишният батко, а в другия - от 8-годишната кака. На случаен принцип при теглене на жребий между датите, предложени от акушер-гинеколога.

Има и майка, родила днес второто си дете, а именно на рождения ден на 5-годишната си дъщеря. Така семейството ще чества двоен празник на Деня на влюбените.

А Лина (на снимката) избрала днешния ден за първата си среща със своята дъщеричка, която планирали точно преди една година. Точно на 14 февруари 2021 г. бил първият опит за зачеването й. А днес тя вече е в прегръдките й.

"Ние вярваме в любовта от пръв поглед. Виждаме я всеки ден, чувстваме я във въздуха, и носим онова приятно пиянство от споделените емоции и сълзите на щастие. Пожелаваме на всички днешни радости да бъдат влюбени в живота така, както влюбиха майките си от първата среща", допълват от болницата.