„9 месеца“ и клиника „Адела“ стартират информационна кампания ,,По пътя към моето бебе'', чиято цел е да насочи общественото внимание към  репродуктивните проблеми и женското здраве.

 Инициативата включва интервюта със специалисти от клиниката, видео поредица с любопитна информация, ден на отворените врати с въпроси и отговори на място в клиниката, а за финал и безплатна инвитро процедура на двойка, бореща се да има дете.

Мисията на инициативата е да предостави на обществеността достъпна и точна информация за начините на диагностика и лечение на репродуктивни проблеми, като акцентира върху значението на ранната превенция и съвременните методи на лечение.

Ключови теми, които ще бъдат разгледани по време на кампанията:

  • Превенция и диагностика на репродуктивни заболявания
    Възможности за инвитро оплождане и нови методи в репродуктивната медицина
    Грижа за женското здраве през различните етапи на живота
    Психологическа подкрепа при двойки с репродуктивни проблеми
  •  

„С нашата кампания искаме да разширим информираността на хората по теми, които често се избягват поради тяхната деликатност. Вярваме, че чрез правилната информация можем да помогнем на много жени и семейства да се справят с предизвикателствата, свързани с репродуктивното здраве“, споделя д-р Петра Македонова, репродуктивен специалист в Клиника „Адела“.

Очаквайте съвсем скоро и първи епизод от видео-поредицата - обещаваме да бъде различно, смислено, ценно!