Нова среща на живо! Фокуса поставяме на бебешката кожа. Да, за никой не е тайна, тя е деликатна, тя е нежна, нуждае се от специални и внимателни грижи. Как да ги полагаме правилно и как да се борим с неприятния Атопичен дерматит? Предстои да разберем.

Кога? 20 септември (вторник), от 11:00 ч. 

Къде? Разбира се, отново там - вече добре познатото и любимо място - уютната конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall 

КАЛКУЛАТОР ЗА ПОЛА НА БЕБЕТО 

На гости при нас ще бъде д-р Димитър Черкезов, дерматолог от МБАЛ „Св. София“. Той ще ни запознае подробно със спецификите на атопичната кожа и ще ни разкаже как да се справим с нея. Полезните съвети ще бъдат много! 

Разбира се, всеки присъстващ може да зададе въпросите, които го вълнуват. Нашият гост ще отговори с удоволствие на тях, споделяйки опита си. 

Сухата, склонна към атопия и алергии кожа, изисква специално внимание и грижа с натурални продукти с качествен и чист състав. Защо A-Derma е чудесен вариант, който ще ни подари спокойствие и сигурност? Това ще научим от Аделина Ашкова. Тя ще ни разкаже за иновациите в марката и ще ни убеди, че A-Derma е правилният избор. 

Къпане и хигиена на бебето - разговор на живо в Bulgaria Mall - СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА

Очаква ни интересен разговор, специално посветен на кожата. Научете всичко важно по темата, като споделите времето си с нас.

На финала, както винаги, верни на себе си, и с желание да ви изпратим с широки усмивки, ще разиграем томбола с големи награди. Уверяваме ви, подаръци, специално предоставени от Бочко, ще има за всички! 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук:enlightened https://tinyurl.com/4atatkc5