Обичаният, изключителен и запомнящ се водещ и журналист Ники Кънчев, за радост на безбройните си почитатели, се завръща отново на екран. Той ще се впусне в съвсем ново и различно предизвикателство, но не се съмняваме, че ще се справи отлично. 

Добре дошъл, Габриел - мама и татко те чакат повече от 9 години

Дълго време водещият беше далеч от телевизонния екран, обърнал поглед към личния си живот и случващото се в него. Оказва се, че най-голямата болка в живота на Ники Кънчев е загубата на дете. Преди няколко години неговата любима Даниела ражда близначки. И двете бебета са недоносени, но, за съжаление, тогава лекарите успяват да спасят само едното.

Загубата оставя отпечатък завинаги. "Имам голям респект и уважение към жените. Това са нашите майки, нашите деца. Аз имам момиче - Мари София. Но и загубих момиче, и никога няма да си го простя. Не минава нито ден без да мисля за това. Нито ден. Мисля постоянно за това, защо ми се случи да загубя детето си, къде съм сбъркал, лъгал ли съм някого, може би не е наказание, може би е знак... не знам. Нямам отговори на тези въпроси."

Пътят до бебето в утробата - сърцето на мама говори

"Това, което казвам днес на дъщеря си за нейната сестра е, че винаги трябва да прави нещата двойно - да бъде двойно по-добра, двойно повече да се труди. Строг баща съм, но не прекалено", споделя още журналистът. И не скри в кой спорт би искал да види най-вече дъщеря си: "Харесвам много волейбола, интелигентен спорт е".

Подобна преживяна загуба не се забравя никога, болката не отшумява, но с две страхотни жени до себе си, мъжът няма как да не бъде опора и сила. Когато семейството е заедно и се подкрепя, светлината винаги озарява пътя пред теб. 

РАЗБЕРИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

С нетърпение очакваме да гледаме отново любимото лице. 

Източник: https://www.plovdiv24.bg/