Да си е родител е благословия, но и нещо естествено, дадено ни от природата. И ако си мислим, че винаги това става ей така, за един кратък момент от желанието, през работата до случването, то грешим. Някои от нас дълго не могат да прегърнат своята първородна рожба и са принудени да извървят труден път, докато мечтата им оживее. Но с подкрепа, хваната подадена ръка и вяра, че няма невъзможни неща, вълшебството става реалност. 

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Щастливи сме да ви споделим слващата история, която отново открихме във фейсбук страницата на Донорството е живот / Майки за донорството. Нека заедно кажем добре дошъл на Габриел!

"Честита рожба на Кина и Николай! 

Поздравете с добре дошъл прекрасния принц - Габриел! 

Роди се първото бебе на Програма “Темпус”! 

След 9 години опити за дете, включително инсеминации и инвитро процедури Кина и Николай потърсиха фондация “Майки за донорството” за помощ. А ние имахме честта да бъдем подкрепени от дарителя “Темпус Линк” и така успяхме с “програма Темпус” да помогнем на Кина и Николай за нова инвитро процедура. И успешна! 

Благодарим на “Темпус Линк!” Благодарим на дамата, дарила частица от себе си, която направи възможно чудото да се случи. Мило момиче - твоето дело има своята бебешка усмивка.

Благодарим на екипа на МБАЛ Надежда, където се случи и това вълшебство. 

Кина и Николай са едно от 20-те семейства подпомогнати от програма Темпус. Програмата очаква още бебета. На всички семейства - Успех!"

РАЗБЕРИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Екипът ни поздравява семейството и желае приказно детство на малкия Габриел. Той е Чудо, доказателство, че надеждата винаги побеждава! 

Източник и снимки: фейсбук Донорството е живот / Майки за донорството