Ето че успешно премина още една от вълнуващите ни срещи на живо. Над 70 бъдещи и настоящи родители споделиха съботното утро с нас! Беше удоволствие да се срещнем отново. Поговорихме за родителството, научихме много нови детайли за отглеждането на бебе и присъствахме на един практичен, ценен и полезен урок, който нагледно ни представи как да къпем малчо. 

РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИ ОТ СРЕЩАТА ТУК

На 10 септември специалният ни гост бе Мария Евгениева, акушерка. За изненада на гостите, тя не дойде сама, а бе въоражена с няколко бебета-помощници, ванички за къпане, полезни аксесоари за първата баня, че дори и чай за кърмачки. Да, Мария освен акушерка, е също и консултант по кърмене. Сама произвежда и разпространява натурален билков чай за кърмачки. Научихме повече и за него. 

Но, преди всичко, на фокус в разговора бе темата за къпането и хигиената на бебето. Мария Евгениева с удоволствие сподели опита си и показа стъпка по стъпка как правилно и лесно да къпем мъничето. Научихме и всичко важно за хигиената, разбрахме как да сменяваме памперси и как да обличаме детето. Присъстващите получиха възможност да се включат в практическия урок и да упражнят на практика наученото. Беше забавно, имаше усмивки, много съвети и много успешно изкъпани бебета.

Ако досега мама и татко имаха притеснения и смятаха банята за истинско предизвикателство, то след практичния урок на Мария, сме сигурни, че къпането вече изглежда като детска игра. 

Училище за родители - Къпане на бебето с Мария Евгениева, акушерка

Е, разбира се, обърнахме внимание и на други важни теми. Сред тях бе и грижата за кожата. От какво се нуждае деликатната кожа на малчо, а също и тази на мама? Кога можем да наречем една козметика качествена и какво е важно да има и няма в нейния състав? По темата подробности ни разказа Славина Недялкова - представител от Weleda. Тя ни разходи из медицинските градини на Weleda и ни доказа, че продуктите им се създават с нежност, внимание и грижа - заедно с Майката Природа от ден първи. Дали можем да им се доверим? Да, със спокойствие, увереност и сигурност.  

Нали не мислите, че изпратихме нашите гости без подаръци?! Имаше томбола за най-големите късметлии и много други изненади за всички присътващи. Приятелите ни от Бочко се бяха погрижили да зарадват всички бъдещи и настоящи родители, които в съботния ден, бяха с нас. За тяхното добро настроение се погрижиха и Weleda, които също изненадаха с практичи продукти бъдещите мама и татко. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER 

Несъмнено срещата ни бе интересна. Благодарим на всички присъстващи - споделеното време с вас за нас е кауза и мисия. Благодарим и на Bulgaria Mall за гостоприемството и топлото отношение, както и за възможността да провеждаме нашите лекции в тяхната уютна конферентна зала на ниво +2. 

Нямаме търпение да се видим отново! До нови, топли и споделени срещи!