Адам Ливайн и Бехати Принслу са в очакване на третото си дете, споделя сп. "People". Принслу показа растящото си бебешко коремче, докато беше на почивка на Хаваите със съпруга си и дъщерите си.

Изпълнителят на "Maroon 5" и Принслу вече са родители на Дъсти Роуз, на 5 години и Джио Грейс, на 4 години. Двойката, която мина под венчилото през 2014 г., се опитва да държи двете си малки дъщери далеч от светлината на прожекторите, освен случайните появи в Инстаграм.

РАЗБЕРИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН

Още през 2019 г. 34-годишната Принслу отпразнува майчинството, докато участваше в движението на Кейт Ъптън в социалните мрежи, за да даде възможност на други майки.

"За безсънните нощи, плача, смеха, най-големите възходи и най-малките падения и всичко между тях", написа Принслу заедно със снимка, на която е с децата си. "Няма да променя нито едно нещо, това, че съм майка на Дъсти и Джио, ме държи силна, мотивирана и овластена."

Моделът не се поколеба да разкрие и желанието си да разшири семейството ѝ с 43-годишния изпълнител: "Винаги сме знаели, че искаме трето дете. Оставяме всичко на съдбата и на това какво ще се случи. Това, което трябва да се случи, ще се случи. Така че няма граници".

Нора Шопова сподели чудесни новини - бременна е в седми месец

Изглежда, че двойката вече прави място за най-новото попълнение в семейството си. Още през април родителите купиха калифорнийското имение на Роб Лоу за 52 млн. долара, в което има повече от достатъчно място за бъдещото петчленно семейство.

Източник и снимка: https://fakti.bg/