Съвсем скоро ви запознахме с историята на Митко. Много хора се отзвоха и помогнаха. Днес сме щастливи, че можем да ви споделим радостната новина, че неговата трансплантация е преминала успешно. На лицето му има усмивка, а това е повече от добър резултат! 

„Имаме новини, трансплантацията на Мити е успешна, приел е донорските клетки на 100%. Благодарим на всички, които са до нас и ни подкрепят!”. Това съобщиха в социалните мрежи родителите на малкия Митко от Ямбол. Историята на Митко трогна хиляди хора с добри сърца, които се включиха в благотворителната кампания, за да може неговата приказка да има щастлив край.

Малката Вили се нуждае от помощ, за да се усмихва отново

Семейството на 5-годишното момченце, борещо се с две тежки диагнози - лимфобластна левкемия и остра миелоидна левкемия, имаше две седмици, да събере 700 000 лв., за да се извърши незабавна втора хаплоидентична трансплантация.

Спешността на случая изискваше незабавна интервенция, а този път донор беше неговата майка Катя. Семейството благодари на хилядите дарители, които дадоха шанс на момченцето им да напусне болничната стая и да се върне на детската площадка, където е неговото място.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Желаем здраве на Митко, на неговите мама и татко, а също и на всички хора с добри сърца, отзовали се и помогнали да се случи чудото! 

Източник: https://trafficnews.bg/