Мили родители, нова среща на живо предстои! Заповядайте на 8 декември (петък) в конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall. Ани Събева, професионален консултант по бебеносене и създадел на Слингомания, ще ви зарадва с практически урок. 

ВИЖ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК

За никой не е тайна, че бебеносенето се отразява благоприятно на физическото, неврологичното и психологическото развитие на бебето, а връзката, която се изгражда между бебеносещия и детето, е безценна.

  • Как да бебеносим правилно?
  • Що е то ергономична раница? 
  • Що е то хибридна носилка?
  • Каква е разликата в позицията на детето?
  • Какви са ползите за мама и бебе? 

Всичко важно по темата ще научим от практическите съвети на Ани Събева - този петък, от 11:00 ч.! Да бебеносим е чудесно - елате и се убедете сами! 

Какво още? 

На предстоящата среща ще имате възможност да се докоснете и до вълшебните продукти на Weleda. Те са отличен помощник в грижата за кожата на Мама и Бебе и заслужават нашето доверие. 

На гости ще ни бъде и д-р Даниела Карабелова, от която ще разберем всичко за домашната аптечка, разбира се, с помощта на Boiron

На финала, както винаги, ще има томбола с чудесни награди! Вълнуваме се и нямаме търпение да споделим петъчния си ден с вас. 

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp