Още една сбъдната мечта. Още едно бебе, озовало се в ръцете на мама и тати. Вълшебните истории на фондация "Майки за донорството" нямат край. Екипът подава ръка и така помага за раждането на много чакани бебенца. А после идва благодарността.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

“Здравейте. Изказвам огромната си благодарност за това, че преди около 5 години (декември 2018 г.) благодарение на вас станах пациентка на д-р Стаменов по време на инициативата Дни на донорството. 

Няма да забравя как ви писах в 21.30 ч. вечерта, за да ви разкажа историята си и след 15 минути получих отговор от вас: “Записана сте.” 

Дълго се борихме с д-р Стаменов да успеем с мои яйцеклетки, но след като в крайна сметка не се получи поради напредналата ми възраст и изчерпан резерв, без никакви колебания направих опит по донорската програма на болницата.

На 15.11.2023 г. след хоспитализация и спешно секцио заради развиваща се прееклампсия родих дъщеричката си Ема - най-прекрасното същество на света. 3020 грама, 49 см. Макар по време на опита да не сме контактували с вас и колежката ви, знам че освен на д-р Стаменов, дължа огромна благодарност и на вас за щастието, което дойде в живота ни. 

Много ви благодаря, бъдете живи и здрави и продължавайте да сбъдвате мечти заедно с прекрасните доктори от Болница Надежда.” 

Едно чакано бебенце се роди - добре дошъл Борис

Имаме бебе и мило послание от щастливата МАМА! Благодарим. Пожелаваме на Ема да е жива и здрава и да расте щастлива. 

Ема е и бебе на Програма ин витро на Столична община, на която “Майки за донорството” са партньори. 

Източник и снимка: Донорството е живот / Майки за донорството