Обожаваме да си говорим на живо! Изключително щастливи сме да ви поканим на поредната ни среща, която ще се проведе на 18 ноември (събота), от 11:00 ч., на добре познатото и любимо място - уютната конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall.

Бързаме да ви кажем за какво ще си говорим: Бременност и раждане! Изследваме всичко по пътя на 9-те месеца и обръщаме внимание на всеки етап, болежка, страх, дискомфорт по отношение на мама и развитието на бебето. Поставяме фокус върху някои възможни рискове и специфични състояния. Научаваме кои са нужните мерки за тяхното овладяване.

ВИЖ СЪБИТИЕТО ВЪВ ФЕЙСБУК 

Ако имате въпроси, задайте ги спокойно! Д-р Полина Горанова, МБАЛ ,,Св. София", нашият специален гост, с радост ще отговори на всички ваши питания! 

На 18 ноември ви очаква и нещо СПЕЦИАЛНО: само за гостите на събитието, с нашите партньори от Contour Plus >>> https://www.diabetes.ascensia.bg/ ще осъществим безплатен скрининг за нивото на кръвната захар. Бързо, лесно и удобо, с помощта на специалист от Phoenix Pharma. Това ще се случи на специално обособено място в залата! 

Защо? 1 от 6 бременни жени развива гестационен диабет

И това не е всичко! Ще разберем повече и за продуктите на Weleda и как ни помагат те в грижа за кожата на Мама и Бебе. 

Разбира се, ще има и подаръци! 

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук: https://tinyurl.com/2rb7zyxp