Срещите ни на живо продължават! Щастливи сме да те поканим на 25 март (събота), от 11:00 ч., в любимото пространство, където всички се чувстваме като у дома си - конферентна зала на ниво +2 в Bulgaria Mall

Виж събитието във фейсбук

Как да стигнеш до нея? Минава се покрай магазин Hippoland и фризьорски салон Емали. Над коридора, водещ към асансьорите, има указателна табела „Infinity Tower”. Върви се по коридора до достигането на асансьорите. На сензорния екран, в близост до асансьорите, се отбелязва „1” и се качваш с асансьора, който посочи сензорния екран. За пример: "D". 

Разгледай снимки от предишна среща на живо

Ето те, вече си при нас. Ще се настаниш удобно и ще чуеш полезни съвети на тема: "Хигиена на новороденото". Този път ни гостува Камелия Спасова, акушерка от СБАЛАГ "Майчин дом"

*ПЪРВА БАНЯ 

*ГРИЖА ЗА ПЪПЧЕТО 

*ИНТИМНА ХИГИЕНА 

Всичко това са само малка част от акцентите, които ще засегнем. Свободен си да питаш за всичко, което те вълнува.  Нашият специалист ще отговори с радост на твоите въпроси, за да успокои притесненията у теб. 

Училище за родители - 9 Месеца - следи ни във Фейсбук 

На предстоящата среща ще говорим още за най-често срещаните обриви по бебешката кожаВелина Метева ще ти разкаже всичко важно по темата и ще те увери, че Water Wipes е чудесен, верен помощник - по-чист и от памука и водата. 

Е, стана ли ти интересно? Напомняме ти, че на финала на всяка среща раздаваме и чудесни награди. Този път ще има по нещичко за всеки и от Water Wipes Bulgaria. Ние вече се вълнуваме и с нетърпение очакваме идната събота. Бъди с нас, нека споделим емоции и обменим опит. 

Вход: СВОБОДЕН - предварителното записване е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО (по-долу)

❗️❗️❗️ МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! Препоръчителна регистрация за присъствие тук:enlightened https://tinyurl.com/2rb7zyxp