Скъпи родители, благодарим за добрите отзиви, както и за доверието в социалните проекти на списание „9 месеца“.

Получихме много мили писма от бъдещи майки, желаещи да участват в кампанията, даряваща пакет „Родилна грижа“ – „Добре дошъл, Нов живот - II част“. Прочетохме всички тях с внимание и ще запазим красивия спомен от споделените истории.

Дългоочакваният момент настъпи, днес изтеглихме името на късметлийката, която ще получи безплатно раждане при д-р Илиева, уютен престой и неонатологичен пакет за бебето в МБАЛ „Вита“. Честито на Ваня Попова от Перник! 

Силно вярваме, че е важно жената да получава индивидуално отношение и ценна подкрепа във всеки етап на раждането. Най-вече да се почувства сред съмишленици и приятели. Появата на дете е чудо, заслужава си да се освободите от страха и негативните емоции, отдавайки се с цялото си сърце на любовта, първата среща, всяка тръпка, преминаваща по тялото – нека болката не ви плаши. 

Благодарим на партньорите ни от МБАЛ „Вита“ за подадената ръка!

През последните 25 години продължаваме неуморно да следваме мисията на „9 месеца“ и да подкрепяме семействата при планирането, бременността, раждането и отглеждането на децата им. За нас е удоволствие да споделяме с родителите всеки етап, макар емоциите да са различни, понякога приятни и вълнуващи, а друг път – тежки  и изпълнени със страх. Помнете, заедно можем да се справим, побеждавайки всяко предизвикателство.

Подготвили сме още изненади, следете страницата ни във Фейсбук и сайта, за да научите какво предстои!