Това е един специален проект на кампанията, който обедини 12 български майки - всяка, доказала се в своята професия и сбъднала своята съкровена мечта да стане майка. Те подкрепят кауза, подкрепете я и вие като си поръчате календара онлайн от сайта на Booktrading или посетите техните книжарници.

По този начин ще съдействате за увеличаването на помощта към регистрираните бебета в кампанията чрез “Бебешки ДНК пакети” и семействата ще получат повече продукти и услуги за отглеждането им през първата година.

А ако очаквате новия живот и сте се регистрирали на www.napravigo.bg, това може и да сте именно вие.

“Тази година успяхме да обедини 12 популярни жени и майки в подкрепа на каузата. Част от тях ни подкрепят още от самото начало. Всяка една от тях вярва в това, което правим, всяка от тях има своя извървян път към майчинството и всяка една от тях придава завършеност на кампанията. Тези 12 дами са не само посланици на кампанията, но и част от семейството на ДНК. Те предават личното си послание към младите семейства и двойки в България, които се колебаят да създадат дете навреме. 12-те дами участват не само в благотворителния календар на инициативата, но и в останалите ни проекти”, споделят от ДНК.

“Идеята за календара се появи във връзка с Бебешките ДНК пакети, които всяка година облекчават значително бюджета на 20 български семейства, записали се в кампанията. Тази година решихме, че можем да реализираме проект, чиито продажби ще ни помогнат да увеличим броя на пакетите или да разширим продуктите и услугите в тях. През изминалата година в инициативата се регистрираха над 10 000 семейства.”