РОДИ СЕ НИКОЛА или поредната добра вест, която споделя Фондация "Искам бебе" в своята Фейсбук страница. Поздравяваме дамите, които влагат сърце и душа, за да помагат на семействата, чиято мечта е да имат рожба!

"Когато Вселената помага на една мечта да дойде на този свят, то тогава се раждат звезди. Една дълго чакана, изстрадана и измолена от Бог мечта, се сбъдна. Роди се Никола! Той е прекрасен и съвършен.

Нашата любима Елеонора Золина от Брегово - смелото момиче от кампаниите на ИСКАМ БЕБЕ в Северозападна България, днес стана мама!

Борбата за детенце на Ели продължи много години.

Нейната рожба е плод на силна вяра и искрена молитва! Семейството й получи подкрепа от кампания на БИЛЛА БЪЛГАРИЯ и финансова помощ от Ивайло Митев - авторът на "Бездетен", който дари част от сумата от продажбата на книгата именно за Елеонора Золина.

Благодарностите ни днес са към д-р Персенска от МБАЛ „Надежда“, която помогна да се случи чудото на живота.

Изказваме благодарност и за огромната подкрепа от страна на д-р Николай Ковачев, който проследяваше бременността на Ели и днес именно в неговите ръце, в болница „Шейново“ в София, проплака за пръв път бебе Никола.

Благодарим и на Здравка Гергова - координаторът на ИСКАМ БЕБЕ в Северозапада, която беше до Ели през цялото време на голямата борба!

Всички ние от ИСКАМ БЕБЕ безкрайно много те обичаме, Никола и те орисваме със здраве, щастие и благоденствие!".

Екипът на "9 месеца"  изпраща поздрави и благопожелания на щастливото семейство!

Снимка: Iskam Bebe