Само броени дни, след като стана майка за трети път, 50-годишната певица Росица Пейчева публикува сладки кадри с новороденото - уловени мигове от първата среща на малкия Георги с мама и тати.

50-годишната певица Росица Пейчева стана майка за трети път

"Нашият Георги се роди, за да ни ощастливи и окрили още повече! Добре дошло, мамино юначе!


Имаше сълзи, много сълзи и продължава да има! А на вас, добри и мили приятели, които през цялото време на моята бременност бяхте с МЕН, с НАС…БЛАГОДАРЯ!!! Най-важно: имайте крепко здраве, много любов, разбирателство, хармония, спокойствие….абе, от всичко, което го искате, нека идва при вас! Силни прегръдки! (Простете, пак се извинявам, ако не мога да отговоря на всеки за прекрасните пожелания!)"

Тези силни думи стоят до стоплящите сърцето снимки. 

Във Фейсбук щастливата майка изрази и своите благодарности към екипа на МБАЛ за Женско здраве ”Надежда”:

"Искам да изразя своята голяма благодарност към МБАЛ за Женско здраве”Надежда”! В конкретика не искам да говоря за отделни гинеколози, лекари, акушерки, анестезиолози, педиатри, рехабилитатори, мед.сестри и още други, работещи там… Защото ТЕ, ТЕ СА ЕДИН РЯДЪК ЕКИП, отдали се на хуманността, на благородната кауза, давайки ни с усмивка кураж, смелост, надежда - “Всичко ще е наред!” За всяка наша болка, без която не може, сърдечно загрижени и за нас родилките, и малките бебенца, проплакали в техните ръце! Радвам се, че онази невидима Сила ме изпрати точно в МБАЛ”Надежда”, за да бъда наблюдавана там, оперирана и дала живот не само на нашата мила рожба ,а на още много бебенца, за да я има България! Бъдете здрави, благословени и все така всеотдайни на професията си! Гордея се, че има такива професионалисти като вас, такъв здрав и сплотен колектив! ХВАЛА! БЪДЕТЕ! Обичам ви и отново прекланям глава пред всички вас и БЛАГОДАРЯ!"

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Емоциите са силни и няма как да е иначе, щом едно желано бебенце е тук. Честито на семейството! Най-красивото тепърва предстои.