Здравейте, мили хора!

Казвам се Розина на 35 години от град София.

Обръщам се с апел към Вас!

Майка на две момичета се нуждае от помощ

През 1998 година бях диагностицирана със захарен диабет тип 1. Оттогава съм на инсулинолечение. През 2009 година започнаха проблемите с бъбреците. Прекарах множество остри пиелонефрити. В последствие се сдобих и с ретинопатия. Бяха ми направени по 9 лазерни процедури на око. 2012 година родих прекрасно момиченце. Малко след това проблемите с бъбреците се върнаха. Започнах да вдигам нивата на креатинина, уреята, пикочната киселина. Кръвното стигаше стойности до 220/100.

През 2022 година след направена бъбречна биопсия се установи,че имам лупус. Започна лечение. Правеха ми се пулсове Ендоксан, за да може лупуса да влезе в ремисия. Същата година започнах диализа, която се провежда три пъти седмично по три часа и половина.

Млада родилка почина в болницата в Кърджали

В момента ми се дава нов шанс за живот. Трябва да ми се извърши бъбречна трансплантация в клиника в Турция. Сумата е 45 000 лв, но е непосилна за мен и моето семейство.

Моля Ви помогнете в тази борба!

enlightened Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, 
https://pavelandreev.bg/campaign/dari-jivot-na-rozi
enlightened Алианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.


Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG46BUIN95611000705322   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Розина Красимирова Бачева
enlightened Включете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share