Мила Савова, чаровната половинка на Сами Хосни, стана мама, правейки Сами татко за първи път, след дълго очакване - е, не чак толкова дълго, само около три дни в преносване.

Калкулатор за термина

Разбира се, бъдещата майка беше под лекарско наблюдение и споделяше всичко с последователите си в Instagram. Заради кръвните групи на единия и другия от родителите, не е било препоръчително раждането да се забавя твърде много.

Момче или момиче - какво е бебето на Сами Хосни и Мила Савова?

Очевидно в най-точния момент и след като окситоцинът не е успял да предизвика контракции, лекарите са препоръчали да бъде направено секцио. Ето какво сподели и самата Мила на стори в своя профил в  Instagram профил:

"Видях го, Сами беше до мен през цялото време, преди мъничко си тръгна. Много съм щастлива, много съм доволна и така. Всичко е наред, много благодаря на всички, които питат и пишат. Много яка емоция!". Благодаря, че си винаги с мен Сами Хосни!" По думите и разбираме, че и тя, и малкият са добре, а раждането е било с цезарово сечение.

Щастливият Сами също не скри емоциите си и сподели как се чувства в този така важен ден:

Напомняме, че в новия брой на ,,9 месеца''ви очаква интервю с Мила! Пожелаваме на родителите здраве, късмет и все такава силна обич!