Ива Георгиева-Шишева е на 34 години и е родена в “Майчин дом”. Нейното дете също поема първите си глътки въздух в “Майчин дом”.

“Искам да изкажа огромната си благодарност към целия екип на Клиниката по неонатология, които се грижиха за моя син Димитър през първите почти три месеца от живота му. Каквото и да кажа или направя ще е малко и няма как да се обясни как се чувствах, когато на различни профилактични прегледи след това специалисти казваха по повод на нашия случай, че "бебето ми е спасено"

Спасиха бебенце на 8 часа с медицински хеликоптер

Благодаря Ви!

В знак на благодарност за всеотдайните грижи и високия професионализъм на екипа на “Майчин дом” и най-вече на всички в Интензивно неонатологично отделение, бих искала по случай рождения му ден да направя скромно дарение на отделението.”

Днес малкият Митко навършва 7 години. Преди 7 години той се роди в “Майчин дом” в 27-ма гестационна седмица с екстремно ниско тегло. И неговите родители всяка година правят дарение на болницата.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Благодаря от свое име и от името на моите колеги неонатолози”, каза изпълнителният директор на “Майчин дом” проф. д-р Иван Костов в знак на признателност.

Източник и снимка: Facebook Университетска акушеро-гинекологична болница “Майчин дом”