Следващата история вероятно ще предизвика и положителни и негативни оценки, но за нас тя говори колко силна е любовта на една майка към нейното собствено дете. За да му помогне да има своя рожба, 56-годишната жителка на американския щат Юта решава да стане сурогатна майка на сина си и забременява със собствения си внук, съобщава Metro.

Нанси Хаак разкри, че нейният син Джеф и снаха ѝ Камбрия са се борили с безплодие от години и два пъти са прибягвали до изкуствено осеменяване, което е довело до раждането на четири деца. Заради усложнения след раждането, се налага матката на Камбрия да бъде премахната, това не позволява на семейството да има повече деца и ги принуждава да се примирят, че няма да имат възможност да сбъднат мечтата си за още рожби. 

Виждайки отчаянието на сина си и съпругата му, Хаак предлага да стане сурогатна майка на децата им. Първоначално жената се съмняваше, че това е възможно поради възрастта ѝ, но лекарите направили преглед и не открили противопоказания за бременност. В резултат на това, чрез инвитро процедура, тя забраменява, носейки детето на нейния собствен син. 

Източник и снимка: https://www.plovdiv24.bg/