Най-мащабното национално събитие в подкрепа на брака от мъж и жена, семейните ценности и добродетели, и правата на родителите и децата, и тази година ще бъде в един и същи ден – на 15 юни – в София, Пловдив и Варна.

Мама Ивет иска да хвърли пъпчето на Тиаго на стадиона в Париж

Светият синод на Българската православна църква излезе с протоколно решение да благослови Националния „Поход за Семейството“, заявиха организаторите на тяхната страница в социалната мрежа Facebook. Събитието е подкрепено също чрез официални писма от епископ Христо Пройков, председател на Епископската конференция на Католическа църква в България, и п-р Анатолий Еленков, пълномощник на Националния алианс “Обединени божии църкви”.

32-годишна жена роди на паркинга на областната болницата в Търново

Организаторите и участниците в събитието се обявяват за утвърждаване на брака като доброволен съюз само между един мъж и една жена, в подкрепа на християнските и общочовешки семейни ценности и добродетели, и за защита на правата на родителите и децата в тяхна взаимна полза, без да се противопоставят. Едновременно с това обаче „Поход за Семейството“ ще предложи на място концертна програма, много игри и забавления за родителите и децата.

Пробиотици по време на бременност – всичко, което трябва да знаем

Началото на Националния „Поход за Семейството“ е поставено през 2018 година и от тогава насам, по възможност, се провежда веднъж годишно, през месец юни, в най-големите български градове.

Тази година събитието ще се осъществи както следва:

Ако подкрепяте идеите и целите на Националния „Поход за Семейството“, можете да научите повече за събитието на сайта на Национална асоциация „Поход за Семейството“ и да се присъедините заедно с близки и приятели!